FREMTIDEN KOMMER I DAG

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

Om Erik Freyberg

Mit navn har du jo nok regnet ud. Jeg er er født og opvokset i Vestsjælland i en mindre landsby og har fået mit fornavn efter den falckredder der kørte min mor og jeg hjem fra Sæby Sygehus.

I dag bor jeg i Slagelse sammen med min datter, som bor hos mig på fuldtid.

Vejen frem til i dag har været belagt med alt fra et almindeligt familieliv med masser af energi og overskud, til en regulær røvtur mod bunden, med bl.a. dårlig økonomi, RKI som heldigvis er fortid i dag, samt arbejdsløshed, job, uddannelse og stress. En Tur som kun bekræfter, at det kan gå vanvittigt stærkt såvel op OG især ned.

Uddannelse
Jeg har i mange år arbejdet med produktion, lager og logistik det har aldrig været planen at jeg skulle arbejde med det i så mange år som det blev til. SÅ tilbage i 2011, besluttede jeg for egen regning at kaste mig ud i, at tage den uddannelse jeg aldrig rigtig fik taget der i slut 90’erne , starten af nullerne. Jeg valgte den merkantile linje på merkonom og de fleste fag har jeg læst på CPH Business. Denne uddannelse har frem til dag kostet mig godt og vel godt 60.000 kroner alle udgifter inkl.

Helt privat er interessen bl.a. rettet imod den gastronomiske verden alt fra det gode bondekøkkenet til de skønne franske og italienske køkkener. Naturligvis også mit skriveri.

Ordblind
Lidt ordblind: En personlig detalje. Vi har alle vores små udfordringer. En af mine er, at det danske sprog kan synes en smule svært. Jeg er anelse ordblind og det vil læserne formodentlig opdage, så lev med det. Det er noget jeg konstant arbejder med. Forhold dig til emnet, evt. skriv til mig i mailboksen, hvis der er noget du vil bidrage med i forbindelse med dette. Jeg er altid klar til at blive bedre og lytter meget gerne til gode råde og fif.


FREMTIDEN KOMMER I DAG

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

FREMTIDEN KOMMER I DAG

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

%d bloggers like this: