FREMTIDEN KOMMER i morgen

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

Fra A skål til…

En kort beskrivelse af en personligt projekt, som jeg vil underholde lidt med.

Som en ud af rigtig mange andre danskere har jeg alt for mange kilo på sidebenene. Det har jeg over flere gange forsøgt at gøre noget ved. Faktisk er det 10 år siden i denne måned, hvor jeg virkelig satte mig det mål ar komme under 100 kilo.

Det har været så forbandede tæt på flere gange, men hver gang er der kommet noget i vejen som har taget fokus. Det skal jeg nok fortælle om ved et lejlighed i nær fremtid. Men det har primært været personlige ting og årsager der har taget min fokus og opmærksomhed. Det er en forklaring ikke en undskyldning.

Mere om det senere, sig kan du læse hvad det projekt det hedder. Dog er jeg denne gang indstillet på at denne gang SKAL det immervæk, fandeme og sgu lykkes.

Som sagt et personligt projekt, men du må rigtig gerne følge med.
Her vil jeg bl.a. bruge Instagram, som et supplerende SoMe platform.

Erik Freyberg

FREMTIDEN KOMMER i morgen

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

FREMTIDEN KOMMER i morgen

DET VI GØR OG BESLUTTER I DETTE ÅRTI, VIL DEFINERE OS SOM SAMFUND I MANGE ÅRTIER EFTER

%d bloggers like this: